Dip koperkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jogurt naturalny

    1 duża szklanka
  • koperek

    1 pęczek
  • ogórek

  • śmietana gęsta

    3 łyżki
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Koperek płuczemy i siekamy.Ogórka obieramy i trzemy na jarzynowej tartce.Składniki mieszamy,doprawiamy i przed podaniem schładzamy w lodówce.Podajemy do gotowanych warzyw.Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mamusia1 07.01.2014 09:51
dobry do jajek na twardo
rutynka 24.11.2011 12:16
super
Teresa19 11.10.2011 00:31
pyszny
Wafelek2601 22.09.2011 07:05
też robię taki dip
agogo2 02.07.2011 15:51
polecM
kulek 01.07.2011 17:38
smaczne
aacaac 22.06.2011 06:54
ciekawe
Ania67 30.05.2011 13:45
uwielbiam
piotereq 23.05.2011 09:38
fajny
Justyna Jussstiii 06.05.2011 11:39
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat