Dip cytrynowy

Dip cytrynowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    6 łyżek
  • śmietana

    15 dag
  • skórka z cytryny

    1 szt
  • sól, pieprz

  • sok z cytryny

    1\\2 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Dip cytrynowy

Utrzeć 6 łyżek majonezu z gęstą śmietaną, oraz skórką otartą z 1 cytryny.Przyprawić solą i pieprzem i odrobiną soku cytrynowego. Można dodać rzodkiewki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat