DIP CHRZANOWY DO KRAKERSÓW

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chrzan świeżo starty

    3 łyżki
  • majonez

    4 łyżki
  • sól

    - do smaku
  • sok z cytryny

    - do smaku
  • serek homogenizowany

    50 dag.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do twarożku dodać chrzan, majonez oraz sok z cytryny i sól.
Wymieszać na jednolitą masę. Podawać do krakersów.

Polecam. SMACZNEGO !!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Dorian 29.09.2012 22:25
pyszny pomysl
kate.500 29.09.2012 22:12
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat