Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DESER JAGODOWY Z DODATKIEM MALIN I OTRĘB PSZENNYCH

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jagody 1 szklanka
maliny świeże 0,5 szklanki
jogurt grecki 200 ml
otręby pszenne 1 łyzka
cukier 1 łyżeczka
sok z cytryny 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: DESER JAGODOWY Z DODATKIEM MALIN I OTRĘB PSZENNYCH

Kroki postępowania

1
Przygotować składniki
Krok 1 - DESER JAGODOWY Z DODATKIEM MALIN I OTRĘB PSZENNYCH foto
2
Jagody i maliny umyć i przełożyć do naczynia, dodać jogurt grecki, można zstąpić kefirem.
Krok 2 - DESER JAGODOWY Z DODATKIEM MALIN I OTRĘB PSZENNYCH foto
3
Wszystko zmiksować, dodać cukier ,otręby pszenne i sok z cytryny do smaku. Przelać do pucharków i udekorować owocami.
Krok 3 - DESER JAGODOWY Z DODATKIEM MALIN I OTRĘB PSZENNYCH foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zdzisław 23.08.2015 11:41
pyszne słodkości
ilka01 23.08.2015 08:17
pychota :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak