Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czarna babka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

budyń czekoladowy 6 opakowań
kakao 1 łyżka
proszek do pieczenia 1 łyżeczka
cukier 1 szklanka
jajko 5
margaryna 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Czarna babka

Kroki postępowania

1
Margarynę utrzeć z cukrem.
Krok 1 - Czarna babka foto
2
Dodać żółtka. Ubić pianę z białek.
Krok 2 - Czarna babka foto
3
Do masy dodać pozostałe składniki. Piec w 180 stopniach przez około 45 minut.
Krok 3 - Czarna babka foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anula-d 15.03.2015 16:54
ładnie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak