Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

CUKINIA NADZIEWANA

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

m.mielone
30 dag
jajko
1 szt
marchewka
1 szt
cebula
1 mała
sól
Sklep Prymat
Kucharek przyprawa uniwersalna
ryż
10 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: CUKINIA NADZIEWANA

Cukinię wydrążyć zostawić około 0,5 cm. miąższu [cukinia ze skórą].Pozostałe składniki wymieszać[marchewkę zetrzeć cebulę drobno posiekać]połączyć przyprawić do smaku.Masą nadziać cukinię dociskając łyżką.Ułożyć na blaszce podlać troszkę wodą piec 1 godzinę.Po upieczeniu pokroić w plastry.Gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 08.04.2013 12:19
Lubię faszerowaną cukinię.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak