Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto wiśniowo-jabłkowe na kruchyn spodzie z budyniem
Kroki postępowania
Smacznego!
Ciasto: | |
mąka | 250 gram |
masło | 150 gram |
cukier | 40 gram |
sól | szczypta |
woda | 2 łyżki |
krem budyniowy | |
mleko | 250 ml |
śmietana | 250 ml |
cukier | 100 gram |
sól | szczypta |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie |
mąka ziemniaczana | 40 gram |
żółtko jajek | 2 sztuki |
ponad to | |
konfitura wiśniowa | 100 gram |
jabłka | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: