Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto stefanka
Galaretkę rozpuścić w 1/2 szkl wrzącej wody. Śnieżkę przygotować według przepisu na opakowaniu i wymieszać z zimna jeszcze płynną galaretką. Wyłożyć na herbatniki i posypać płatkami czekoladowymi
kasza manna | 1 1/4 szkl |
mleko | 1 l |
masło g | 1 szt |
cukier | 1 szkl |
cukier wanilinowy | 1 szt |
herbatniki | 200 g |
kakao | 4-5 łyżek |
galaretka owocowa | 1 szt |
bita śmietana | 1 szt |
czekolad | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: