Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto stefanka
Galaretkę rozpuścić w 1/2 szkl wrzącej wody. Śnieżkę przygotować według przepisu na opakowaniu i wymieszać z zimna jeszcze płynną galaretką. Wyłożyć na herbatniki i posypać płatkami czekoladowymi
kasza manna |
1 1/4 szkl
|
mleko |
1 l
|
masło g |
1 szt
|
cukier |
1 szkl
|
cukier wanilinowy |
1 szt
|
herbatniki |
200 g
|
kakao |
4-5 łyżek
|
galaretka owocowa |
1 szt
|
bita śmietana |
1 szt
|
czekolad |
100 g
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: