Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto pomarańczowe
Kroki postępowania
Śmietanę ubić na sztywno, dodać jogurt z dżemem i ostudzoną żelatynę . Wymieszać mikserem .
Przed podaniem przybrać bitą śmietana i listkami mięty. SMACZNEGO !!!!!
mąka pszenna |
1 i 1/2 szklanki
|
cukier |
3/4 szklanki
|
jajko |
5 sztuk
|
kakao |
4 łyżki
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
galaretka pomarańczowa |
2 sztuki
|
pomarańcza |
2 sztuki
|
bita śmietana |
1/2 szklanki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: