Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto mozaika
Kroki postępowania









margaryna | 250 g |
cukier puder | 1,5 szkl |
mąka pszenna | 2 szkl |
jajko | 6 szt |
olej | 6 łyżek |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
mleko | 1/3 szkl |
kakao | 2 łyżki |
mak | 2 łyżki |
wiórki kokosowe | 2 łyzki |
kisiel truskawkowy | 1 szt |
barwnik spożywczy czerwony | szczypta |
śmietana 30% | 0,5 l |
galaretka cytrynowa | 1 szt |
banan | 1 szt |
galaretka truskawkowa | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: