Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto miodowo-orzechowe.
Kroki postępowania


Na koniec dodajemy wiórki kokosowe,miód i drobno pokrojone orzechy.Delikatnie mieszamy.
Przygotowaną pianę wykładamy na ciasto.


mąka tortowa |
20 dag
|
żółtko jajek |
2 sztuki
|
masło lub margaryna |
10 dag
|
miód prawdziwy |
3 łyżki
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
białko |
2 sztuki
|
sól |
szczypta
|
cukier |
2 łyżki
|
miód prawdziwy |
1 łyżka
|
wiórki kokosowe |
1 łyżka
|
orzechy włoskie |
5 dag
|
mąka pszenna |
do posypania stolnicy
|
marmolada |
4-5 łyżek
|
wiórki kokosowe |
2 łyżki
|
masło |
1 łyżeczka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: