Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto jabłkowo - kakaowe
2.W rondelku roztapiamy masło, dodajemy cukier, mleko i kakao. Mieszamy do uzyskania gładkiej konsystencji. Ciasto polewą polewą i posypujemy wiórkami kokosowymi.
jajko |
4 sztuki
|
cukier |
1 szklanka
|
mąka pszenna |
2 szklanki
|
olej |
8 łyżek
|
proszek do pieczenia |
2 łyżeczki
|
kakao |
2 łyżeczki
|
jabłka |
1 kg
|
masło |
2 łyżeczki
|
cukier |
3 łyżeczki
|
kakao |
3 łyżeczki
|
mleko |
3 łyżeczki
|
wiórki kokosowe |
5 łyżek
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: