Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupiące kanapki z cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczypior 1/2 pęczka
żółty ser starty 50 g
twarożek 150 (śmietankowy)
Chleb wiejski 4 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiące kanapki z cebulą

Rozgrzej piekarnik do 180º C.Obierz i pokrój cebulę w pół plastry. Pokrój drobno szczypiorek.
Wymieszaj twarożek w misce z cebulą, szczypiorkiem, dopraw odrobiną soli i świeżo zmielonym pieprzem.
Kromki ciemnego pieczywa umieść na blasze, nakładaj na pieczywo masę serowo-cebulową.
Posyp żółtym serem i zapiekaj około 10 min aż do rozpuszczenia się sera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Halina14 26.07.2013 16:54
muszą byc dobre
Janina 02.07.2013 12:20
Bogato napakowane-smaczne;)
msmors 02.07.2013 12:07
bardzo dobre te kanapki
Gracer 01.07.2013 21:50
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak