Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułkowe beczułki

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kajzerka 3 sztuki
pomidor 1/2 sztuki
ser żółty 2 plasterki
szynka 1 plaster
jajko 2 sztuki
sól i pieprz wg uznania
szczypiorek 1 garść

Przepis i sposób przygotowania na: Bułkowe beczułki

Kroki postępowania

1
Bułki przekroić u góry, wydrążyć z nich zawartość.
Krok 1 - Bułkowe beczułki foto
2
Pokroić ser żółty i szynkę w kosteczkę.
Krok 2 - Bułkowe beczułki foto
3
Tak samo postąpić z pomidorem.
Krok 3 - Bułkowe beczułki foto
4
Do każdej bułki dać pokrojone w mniejsze kawałki pomidor, ser żółty, szynkę, przyprawić solą i pieprzem. Wbić jajka do miseczki, rozmącić i wylać do bułek, posypać poszatkowanym szczypiorkiem. Zapiekać w 180 st. przez ok. 15 minut bułki i odcięte góry bułek. Spożywać ciepłe.
Krok 4 - Bułkowe beczułki foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 18.05.2015 12:38
apetyczne bułeczki
Aleksandra/Olcia 18.05.2015 12:06
super na śniadanko
Piter 31 18.05.2015 11:45
Fajny pomysł.
Kuchareczekjeden 18.05.2015 10:22
Superbułeczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak