Bułgarska sałatka szopska

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidory

    3 szt.
  • parmezan starty

    20 dag
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • cebula

    1 szt.
  • ogórki

    2 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidory, obrane ze skórki i ogórki kroimy w dużą kostkę lub ćwiartki.

Cebulę drobno siekamy, mieszamy z pozostałymi warzywami.
Posypujemy po wierzchu parmezanem.
Doprawiamy solą i pieprzem. Od razu podajemy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat