Przepis i sposób przygotowania na: Budyń waniliowy z jagodami i biszkopcikiem.
Jagody wymieszać z 1/2 szklanki cukru i wszystko przesmażyć w małym rondelku.
Jagody wlać na budyń i udekorować biszkoptem (jak ostygnie)
Smacznego!
mleko |
500 ml
|
cukier |
1/2 szklanki
|
cukier wanilinowy |
1 opak.
|
mąka pszenna |
5 łyżek
|
mąka ziemniaczana |
5 łyżek
|
masło |
1 łyżka
|
jagody |
1 szklanka
|
cukier |
1/2 szklanki
|
biszkopty podłużne |
2 sztuki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: