budyń czekoladowy z orzechami i rodzynkami

budyń czekoladowy z orzechami i rodzynkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • budyń czekoladowy

    1 opakowanie
  • mleko

    500 mililitrów
  • rodzynki

    10 gram
  • orzechy

    10 gram
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania budyń czekoladowy z orzechami i rodzynkami

300 mililitrów mleka gotujemy z rodzynkami i orzechami w pozostałej części mleka rozrabiamy proszek całośc ze sobą łączymy gotujemy 3 minuty, ciągle mięszając.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat