Przepis i sposób przygotowania na: Bucatini z szynką i szpinakiem
Kroki postępowania
Podawać od razu po przygotowaniu.
makaron | Bucatini 500g |
szynka wieprzowa | mielona 500g |
szpinak świeży | Baby 250g |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
śmietanka | słodka 18% 100 ml |
oliwa | 2-3 łyżki |
Imbir mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Czosnek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
parmezan starty | lub Grana Padano |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: