Bruschetta z kozim serem i tapenadą

Bruschetta z kozim serem i tapenadą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oliwki czarne

  • kapary

  • anchois

  • bruschetta

  • szynka szwarcwaldzka

  • ser kozi

  • koperek

  • oliwa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czarne oliwki ,anchois i kapary z odrobina oliwy miksujemy na masę . Bruschette kroimy smarujemy oliwą i grillujemy na patelni .Grzankę smarujemy pastą ,Nakładamy plasterek szynki i plasterek sera koziego.Ozdabiamy koperkiem i sałatą

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iwa643 03.02.2012 06:45
podajemy na ciepło

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat