Brukselka z kiszonymi grzybami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • brukselka

    25 dag
  • śmietana

    3 łyżki
  • sól, cukier

  • grzyby

    1 kiszone
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Brukselkę oczyścić, opłukać, drobno poszatkować. Dodać grzyby, przyprawić śmietanką, solą i cukrem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat