Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczek na parze

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Majeranek suszony Prymat
Sól czosnkowa jodowana Prymat
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek na parze

Boczek porządnie natrzeć solą czosnkową, na wierzch majerankiem i ziołami. Wstawić do lodówki na 24 godziny. Następnie ugotować na parze. Pyszny na chlebek lub do jajecznicy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TEtalicha 22.01.2013 18:37
moj mąż by zjadl z checia
Polak 16.05.2024 10:25
To mu zrób a nie gegaj
romanrafal
romanrafal 01.10.2011 12:45
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak