Boczek na parze

Boczek na parze

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Majeranek suszony Prymat

  • Sól czosnkowa jodowana Prymat

  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Boczek na parze

Boczek porządnie natrzeć solą czosnkową, na wierzch majerankiem i ziołami. Wstawić do lodówki na 24 godziny. Następnie ugotować na parze. Pyszny na chlebek lub do jajecznicy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

TEtalicha 22.01.2013 18:37
moj mąż by zjadl z checia
romanrafal
romanrafal 01.10.2011 12:45
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat