Boczek na parze

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Majeranek suszony Prymat

  • Sól czosnkowa jodowana Prymat

  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Boczek porządnie natrzeć solą czosnkową, na wierzch majerankiem i ziołami. Wstawić do lodówki na 24 godziny. Następnie ugotować na parze. Pyszny na chlebek lub do jajecznicy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
TEtalicha 22.01.2013 18:37
moj mąż by zjadl z checia
romanrafal 01.10.2011 12:45
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat