Bitki z karkówki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kilo karkówki

  • cebula

  • trochę mąki

  • olej do smażenia

  • łyżeczka majeranku

  • sól, pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso kroimy na plastry, rozbijamy. Przyprawiamy, otaczamy w mące. Smażymy po kilka minut z obu stron, dodając pokrojoną cebulę. Podlewamy wodą i dusimy do miękkości.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
m1monika 13.05.2013 14:29
bardzo lubię :-)
mamusia1 10.06.2012 12:06
wspaniałe
pacpaw 29.01.2012 12:52
?wietne bitki
ilka_86 07.11.2011 15:26
pyszności
Joanna108 07.10.2011 08:52
ładnie wyglądają
kitka 20.04.2011 08:55
świetnie sie prezętuje!
Ewa111 04.01.2011 11:02
właśnie zrobię takie na dzisiejszy obiad
Goya 19.12.2010 15:36
fajne
Mati13 10.11.2010 17:13
świetne!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat