biszkopty z dżemem i bita smietaną.

biszkopty z dżemem i bita smietaną.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • biszkopty okrągłe

    1 opakowanie
  • dżem owocowy

    1 słoiczek
  • bita śmietana

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

biszkopty smarujemy dżemem i na uwirzch robimy keks z bitej śmietany.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Przemek4 11.08.2010 11:28
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat