Biszkopt z galaretką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Biszkopt

    1 szt
  • bita śmietana

  • galaretka truskawkowa

    1 szt.
  • brzoskwinie w puszce

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Biszkopt wkładamy do tortownicy .Układamy pokrojone na plastry brzoskwinie i wyrolowane z pestek czereśnie .Galaretki rozpuszczamy wg przepisu na opakowaniu .Gdy stężeją zalewamy owoce .Po całkowitym stężeniu ubijamy bitą smietane i dekorujemy biszkopt.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (18)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Wafelek2601 26.12.2012 19:31
Fantastyczny
ben-ka 31.07.2012 07:44
lubię takie szybkie ciacho.
Grażyna13 22.03.2012 11:33
bardzo lubię :)
olkaaa 20.03.2012 08:40
uwielbiam
Mysiunia 22.01.2012 12:00
szybkie i pyszne ciacho:)
Rogalik 13.09.2011 23:38
dobry deser
smakoszek 05.07.2011 14:13
pyszności:)
bietka 13.05.2011 08:57
uwielbiam takie ciasta:)
irenka 24.04.2011 22:10
popularny deser ale dobry
edyta44 15.04.2011 07:41
bardzo dobry

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat