Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 2 główki średniej wielkości
włoszczyzna 1 pęczek
sól i pieprz
cebula 1
kiełbasa 30 dag.
przecier pomidorowy 2 łyżeczki
kości wieprzowe 2 żeberka

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos

Kapustę i włoszczyznę ugotować na kościach. Dodać podsmażone pozostałe składniki (oprócz koncentratu pomidorowego). Podgotować dodać przecier.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 11.11.2014 16:39
niezłe zapasy bigosu
Katarzyna59 10.11.2014 17:14
bardzo smaczny
engie23 10.11.2014 15:58
uwielbiam bigosik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak