Przepis i sposób przygotowania na: Biedronka- Ciasto podwójnie truskawkowe
Kroki postępowania
Dwie galaretki rozpuścić odstawić do lekkiego stężenia. Połowę galaretki dodać do masy, resztę pozostawić. Miksować.
Smacznego :)
jaja |
5 sztuk
|
mąka pszenna |
0,5 szklanki
|
mąka ziemniaczana |
0,5 szklanki
|
cukier |
3/4 szklanki
|
proszek do pieczenia |
2 łyżeczki
|
śmietana 30% |
400 ml
|
serek mascarpone |
400 g
|
cukier puder |
2 łyzki
|
mus owocowy |
1/3 szklanki- truskawkowy
|
wiórki kokosowe |
|
galaretka truskawkowa |
2 sztuki
|
woda |
|
sok z cytryny |
|
cukier |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: