Biały pająk

Biały pająk

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • biały krem kakaowy

    30 ml
  • wódka

    30 ml
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Biały pająk

Składniki zamieszać z kostkami lodu w szklance, podawać z mieszadełkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

MagdaXXX 10.07.2013 20:29
dość oryginalne
Margo1 14.05.2013 09:04
aż się boję
MAŁGORZATA108 04.04.2011 21:03
Pająk??? Niezła nazwa.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat