Biała podlana piwem

Biała podlana piwem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa biała

    50 dag
  • cebula

    5 szt
  • piwo

    1 butelka
  • chrzan

    2 łyżeczki
  • musztarda

    2 łyżeczki
  • olej do smażenia

  • majeranek Prymat

  • pieprz

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbase podsmażyć na rumiano na oleju, dodac pokrojoną w plasterki cebulę i dalej smnażyc. Gdy cebula zmieknie podlać piwem, przykryć i dusić ok. 10 min. Dodać musztarde, chrzan i przyprawy, odczekać az sos zgęstnieje.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Seba

03.02.2014 16:16
pyszne śniadanie

fotoviderek

13.11.2013 07:13
Lubię tak podaną kiełbasą :)

rzenia15

10.11.2011 20:34
uwielbiam białą kiełbasę

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat