Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 3 sztuki
czosnek 6 żabki
margaryna 10 łyżeczek
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1/4 łyzęczki
majeranek 3 szczypty
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka

Bagietkę nacinamy na skos, pozostałe skłądniki łączymy ze sobą, próbujemy w smaku i ewentualnie dosalamy. Smarujemy nią każdą przestrzeń nacięcia. Pieczemy w rozgrzanym piekarniki w temp 180 stopni. Można całe bagietki piec bądz już podzielone na częsci.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 26.04.2013 19:14
lubie takei proste
mic 06.09.2012 07:38
musze zrobic bo juz z miesiac nie robilem
cooleczka 21.08.2012 16:50
to lubię
Papryczka 20.08.2012 16:15
lubię taką
karolina1869 15.08.2012 19:08
dobra
JaPaqc 11.08.2012 10:18
idealna na śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak