Przepis i sposób przygotowania na: Babka ucierana z jabłkami
Kroki postępowania
Margarynę rozpuszczamy z cukrem i mlekiem.
Dekorujemy.
Smacznego!!!
mąka | 2 szkl |
jajko | 4 szt |
cukier | 3/4 szkl |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
mleko | 1 szkl |
olej | 1/2 szkl |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
kakao | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
jabłka | 2-3 szt |
margaryna | 1/2 kostki |
cukier | 4 łyżki |
kakao | 2 łyżki |
mleko | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: