Składniki:
mąka | 300 g |
olej | 70 ml |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
cukier | 130 g |
jajko | 1 szt |
budyń | 1/2 opakowani |
mleko | 3/4 szklanki |
rabarbar | 200 g |
cukier trzcinowy | 4 łyżki |
jogurt jabłkowy | 150 g |
kefir | 100 g |
mąka | 300 g |
olej | 70 ml |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
cukier | 130 g |
jajko | 1 szt |
budyń | 1/2 opakowani |
mleko | 3/4 szklanki |
rabarbar | 200 g |
cukier trzcinowy | 4 łyżki |
jogurt jabłkowy | 150 g |
kefir | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: