Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babeczki jajeczne z cukinią i szynką

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 szt
sól do smaku
cukinie małe 1 szt
szynka gotowana 10 dag
Czosnek suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki jajeczne z cukinią i szynką

Jajka rozbijamy i wlewamy do miseczki. Jajka należy lekko ubić , wymieszać . Nie na pianę . Cukinie dobrze myjemy nie obieramy z skórki. Kroimy w kosteczkę . Szynkę kroimy w plasterki następnie w paseczki. Do jajek dodajemy cukinie i pokrojoną szynk e. Mieszamy . Doprawiamy sola i czosnkiem granulowanym. Mieszamy. Rozlewamy masę do silikonowych foremek do muffinek. Wstawiamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika. Pieczemy do ścięcia ok 15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 10.03.2016 11:47
smaczne śniadanie
olkaaa 10.03.2016 09:50
muszę spróbować
Ada-Gaba 09.03.2016 22:19
apetyczna przekąska
Barbara13 09.03.2016 17:15
Jak nie wiele trzeba żeby powstało coś smacznego
Adamorek 09.03.2016 17:09
apetyczna przekąska
agnieszka214 09.03.2016 15:55
smakowite mniam
Anna169Hosz 09.03.2016 14:59
Apetycznie się prezentują.
Ewelina1991 09.03.2016 14:32
fajne babeczki
Konczi 09.03.2016 13:56
:) lubię takie babeczki
kd045 09.03.2016 12:55
Bardzo ciekawe babeczki
sylwia_sl 09.03.2016 12:50
śliczne i smaczne
Ela427 09.03.2016 12:26
pyszne mniam
Futka 09.03.2016 12:25
Bajecznie smaczne te babeczki :)
Marta Ryżek-Kalkowska 09.03.2016 12:08
bardzo apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak