Składniki:
młodej kapusty | 1 główka |
cebula | 1 |
wędzonego boczku | 300 g |
cienkiej kiełbasy | 350 g |
pęczka koperku | 1/2 |
koncentratu pomidorowego | 1 łyżka |
z czosnkiem | |
sól do smaku | |
chili do smaku | |
ok. 600 ml wody |
młodej kapusty | 1 główka |
cebula | 1 |
wędzonego boczku | 300 g |
cienkiej kiełbasy | 350 g |
pęczka koperku | 1/2 |
koncentratu pomidorowego | 1 łyżka |
z czosnkiem | |
sól do smaku | |
chili do smaku | |
ok. 600 ml wody |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: