Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z białej fasoli

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola Jaś 0,5 szkl
por (biała część) 1 szt
szczypiorek 1/3 pęczka
majonez 2 łyż
sól do smaku
Pieprz ziołowy mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z białej fasoli

Fasolę namoczyć na noc, na drugi dzień ugotować do miękkości i wystudzić.
Pora pokroić w plastry i podsmażyć, dodać do fasoli. Dodać również posiekany szczypior, majonez, pieprz ziołowy i sól do smaku.
Całość zmiksować na jednolitą konsystencję.
Najlepiej podawać na chlebie słonecznikowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marenka 04.02.2015 13:26
Ciekawy pomysł...:)
Ania321 04.02.2015 13:23
muszę wypróbować :)
Kuchenka 04.02.2015 12:25
hmmm, smaczna :)
gosia561 04.02.2015 10:47
takiej nie jadłam jeszcze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak