Doradca Smaku XIII: Grissini z tapenade z czarnych oliwek, odc. 37

03.11.2020

Goście właśnie zapowiedzieli swoją wizytę, a Wy zastanawiacie się czym ich poczęstować? Koniecznie sięgnijcie wtedy po przepis na tapenade z czarnych oliwek z włoskimi paluszkami Grissini!

Tą niezwykle aromatyczną pastę pokochało już wielu! Szef Robert Sowa urozmaicił jej smak o orzechy włoskie i laskowe, anchois i pomidory suszone, a efekt wyszedł jak zwykle przepyszny! Pasta z czarnych oliwek będzie się wspaniale komponowała na desce serów i wędlin, ale też nie zapomnijcie o przygotowaniu paluszków Grissini z dodatkiem czarnuszki, która nada im wyjątkowego smaku! 

 

>>> PRZEPIS NA GRISSINI Z TAPENADE Z CZARNYCH OLIWEK <<<

Udostepnij:

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Polecane przepisy

prymat