![](/assets/images/play-video-icon.png)
![Fotografia przedstawiająca Doradca Smaku XIII: Grissini z tapenade z czarnych oliwek, odc. 37](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-xiii-grissini-z-tapenade-z-czarnych-oliwek-odc-370-3.jpg)
Goście właśnie zapowiedzieli swoją wizytę, a Wy zastanawiacie się czym ich poczęstować? Koniecznie sięgnijcie wtedy po przepis na tapenade z czarnych oliwek z włoskimi paluszkami Grissini!
Tą niezwykle aromatyczną pastę pokochało już wielu! Szef Robert Sowa urozmaicił jej smak o orzechy włoskie i laskowe, anchois i pomidory suszone, a efekt wyszedł jak zwykle przepyszny! Pasta z czarnych oliwek będzie się wspaniale komponowała na desce serów i wędlin, ale też nie zapomnijcie o przygotowaniu paluszków Grissini z dodatkiem czarnuszki, która nada im wyjątkowego smaku!
POLECANE PRZEPISY
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: