Doradca Smaku XII: Chrupiąca bułka z boczkiem, odc. 6

10.03.2020
Doradca Smaku XII: Chrupiąca bułka z boczkiem, odc. 6

Kuchnia polska też ma swój street food. Robert Sowa proponuje chrupiącą ciabattę z pieczonym boczkiem i marynowanymi warzywami.

Sekretem niepowtarzalnego smaku naszego boczku jest marynata z musztardy czeskiej, polskiego miodu wielokwiatowego, sosu sojowego i oczywiście Przyprawy do wieprzowiny Prymat. Do tego garść warzyw; czerwona cebulka, ogórek, posiekana papryczka chili oraz kilka pieczarek lub innych marynowanych grzybków i nasza uliczna przekąska jest gotowa.

Szczegółowy sposób przygotowania znajdziecie w PRZEPISIE NA CHRUPIĄCĄ BUŁKĘ Z BOCZKIEM.

Udostepnij:

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Polecane przepisy

prymat