Doradca Smaku IX: Pałki z kurczaka z fasolą i pomidorami, odc. 2

05.09.2018

To łatwe w przygotowaniu danie inspirowane jest smakami kuchni teksańsko-meksykańskiej (tex-mex). Charakterystyczne dla tej kuchni jest wykorzystanie produktów takich jak fasola, pomidory czy kolendra.

Robert Sowa w kolejnym odcinku "Doradcy Smaku" zdradza przepis na popularne w Polsce pałki z kurczaka. W takim egzotycznym wydaniu mogą naprawdę zaskoczyć smakiem! Już kilka odpowiednich składników nas może przenieść w kulinarną podróż na drugi koniec świata. Wystarczy nie zapomnieć o chili, kolendrze, pomidorach, kwaśnej śmietanie i oczywiście białej lub czerwonej fasoli. Smacznego!

Przepis znajdziecie TUTAJ.

Udostepnij:

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Polecane przepisy

prymat