Składniki:
fasola szparagowa | 40 dkg |
żółty ser | 10 dkg |
orzechy włoskie | 5 dkg |
natka pietruszki | |
śmietana | 2 łyżki |
majonez | 3 łyzki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
fasola szparagowa | 40 dkg |
żółty ser | 10 dkg |
orzechy włoskie | 5 dkg |
natka pietruszki | |
śmietana | 2 łyżki |
majonez | 3 łyzki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: