Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

PASTA JAJECZNA KANAPKOWA

5.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko
5
majonez
2 ŁYZKI
szczypiorek
PÓŁ PĘCZKA
Sklep Prymat
sól i pieprz
do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA JAJECZNA KANAPKOWA

jajka ugotować na twardo. Oddzielić białka od żółtek. Majonez, chrzan oraz żółtka zmiksować razem. Posiekać szczypiorek, białka pokroić na drobniuteńką kosteczkę. Wszystko zmieszać i delikatnie zakropić octem. Dodać do smaku sól i pieprz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak