Nadziewany ogórek

Nadziewany ogórek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki

    10 sztuk
  • majonez

    0,5 słoika
  • musztarda sarepska lub delikatesowa

    2 łyżki
  • sól czosnkowa

    do smaku
  • pieprz czamy mielony Prymat

    do smaku
  • cebula biała

    3 sztuki
  • cebula czerwona

    3 sztuki
  • jaja na twardo

    10 sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórka obieramy a następnie kroimy wzdłuż na łódeczki. Wydrążamy środek. Jajka obieramy a następie drobno szatkujemy. Majonez mieszamy z musztardą i dodajemy jajka mieszamy na jednolitą masę. Cebule białą i czerwoną siekamy i dodajemy do masy. Doprawiamy do smaku pieprzem i solą czosnkową oraz koperkiem. Mieszamy razem i wkładamy w nasze łódeczkowe ogórki. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Seba

07.10.2013 08:49
fajne ogóreczki

RenataZ-et

21.08.2012 14:23
Wypróbuję

rzenia15

25.03.2011 20:36
fajny pomysł

marcia71

27.02.2011 23:52
ale dobre

marcia71

18.02.2011 23:07
zupełna nowość jak dla mnie

IlonaAlbertos

09.08.2010 13:00
Muszę wypróbować.

patelka

01.08.2010 11:58
fajne

Gosia_60

27.05.2010 16:56
Ciekawe !

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat