Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyk z piekarnika

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka bez kości 1 kg
cebyla 3 szt
przyprawa do mięsa, sól, pieprz do smaku
papryka czerwona 2 szt
papryka żółta 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyk z piekarnika

wszystkie składniki kroimy na duże kostki i nadziewamy na długie szaszłyki na przemian. Pieczemy w piekarniku ok 1 40 min w 180 stopniach i gotowe :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 19.07.2012 07:45
pycha
ewelinapac 16.11.2011 08:37
pycha
iknkirke 24.07.2011 17:02
pycha
Joanna108
Joanna108 12.07.2011 09:17
takie szaszłyki zawsze i każdemu smakują
Agnieszka191 19.09.2010 00:10
nieźle brzmi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak