Przepis i sposób przygotowania na: Jaja na przystawkę
Szynkę z ogórkami pokroić na ciemkie paseczki i połączyć z odcedzonym groszkiem. Wymieszać z kremem chrzanowym, doprawić do smaku.
Na opłukanych liściach sałaty ułożyć sałatkę i ćwiartki jaj.
jaja |
5-6 szt
|
szynka konserwowa |
0,2-0,3 kg
|
ogórek kiszony |
3-4 szt
|
groszek konserwowy |
1 puszka
|
krem chrzanowy |
3-4 łyżki
|
sałata zielona |
1 szt
|
sól, pieprz |
do smaku
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: