Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Rolady domowe

5.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rolady z szynki wieprzowej
4
małe cebulki
2
plasterków boczku wędzonego
8
łyzeczki musztardy sarepskiej
4
sól i pieprz
do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rolady domowe

rolady rozbijamy. Smarujemy musztardą, sypiemy pieprzem i sola. Cebulkę, ogórki i boczek kroimy w paseczki. Dzielimy na 4 porcje. Następie układamy i zawijamy. Rolady obwijamy nicią. Kładziemy na roztopiony tłuszcz. Dusimy aż roladki będą miękkie. Ja jeszcze dodaje ogóreczek.

Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 12.11.2012 18:23
Baaardzo apetyczny obiadek.
cukiereczek 01.06.2012 08:33
apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak