Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Dip z tuńczyka i cebulki

5.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

tuńczyk
1 puszka
kapary
1 łyżka
jogurt
150 ml
majonez
1 łyżka
cebula czerwona
1 sztuka
sok z cytryny
3 łyżki
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z tuńczyka i cebulki

Tuńczyka odcedzamy z zalewy, cebulę kroimy. Całość miksujemy. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy. Przed podaniem schładzamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak