Surówka z czerwonej kapusty

Surówka z czerwonej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • główki czerwonej średniej kapusty

    1/2
  • łyżki majonezu

    2
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapuste obieramy z wierzchnich liści. reszte trzemy na małych łezkach na tarce jarzynowej. dodajemy majonez i sól. Wszystko razem mieszamy i odstawiamy na kilka minut do lodowki.

Smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

cukiereczek

29.05.2012 08:02
lubię

rakow2

19.01.2012 15:25
moja ulubiona

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat