Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzona makrela

    1
  • łyżki majonezu

    2
  • łyżeczka musztardy

    1
  • sól i pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makrele obieramy z ości i rozdrabniamy widelcem na mniejsze kawałki. Ugotowane jajko, cebulę i kiszone ogórki kroimy w malutką kostkę. dodajemy majonez i musztardę i wszystko razem mieszamy. do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Izabela28

14.10.2010 20:14
Pyszne:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat