Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparaga na zimę

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szparaga wg potrzeb
sól
woda

Przepis i sposób przygotowania na: Szparaga na zimę

Szparagi obrać z włókien pokroić w drobne kawałeczki i włożyć do słoików. Zalać słoną wodą i pasteryzować przez około godzinę. Idealnie nadają się do zupy szparagowej, lub do lecza:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 02.04.2012 18:19
super
artur7 27.09.2011 16:13
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak