Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Sałatka bankietowa

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ugotowane marchewki
2 szt
seler
100 g
pory
2 szt
Kukurydza z Puszki
150 g
pęczek szczypiorku
1 szt
korniszony
150 g
grzybki marynowane
100 g
majonez
2 łyżki
jogurt naturalny
4 łyzki
musztarda
1 łyżka
Sklep Prymat
sok z cytryny
0,5 szt
ząbki czosnku
2 szt
sól, pieprz, cukier
do smaku
ryż
500 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka bankietowa

Warzywa szatkujemy, dodajemy kukurydzę, posiekane grzybki, korniszony i szczypiorek. Całość mieszamy z ugotowanym ryżem. Majonez, musztarde, jogurt, sok z cytryny i posiekany czosnek dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku. Zalewamy sałatkęi całość delikatnie mieszamy. Wstawiamy do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 19.10.2011 15:28
super
Magdalena80 24.03.2011 23:36
świetna
marta639 17.09.2010 21:12
Super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak