Przepis i sposób przygotowania na: Mięsne kulki
rozdrabniamy w rozdrabniaczu. Do masy
dodajemy jajko i bułkę tartą. Wyrabiamy.
Formujemy nieiwelkie mięsne kulki. Każdą
obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na
chrupko z obu stron.
15 dag mięsa mielonego |
farsz z pierogów z grzybami i mi
|
1/4 czerwonej papryki marynowanej |
|
sól, pieprz, Przyprawa uniwersalna kucharek. |
|
1/2 cebuli |
|
2 ząbki czosnku |
|
garsc suszonych grzybów |
|
Bułka tarta klasyczna Prymat |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: