Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto krówkowe
Na mleku gotujemy budyń wg przepisu na opakowaniu, ukladamy na upieczonym cieście. Wszystko polewamy polewa o smaku krowki. Mozna ez ozdobic platkami migdałów.
Ciasto: |
|
jajko |
3 szt
|
mąka |
1 szkl
|
cukier |
1/2 szkl
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
olej |
3 łyżki
|
kakao |
1 łyżka
|
Krem: |
|
budyń waniliowy |
1 szt
|
mleko |
1/2 l
|
gotowa polewa krówkowa |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: